Nystart

sunrise-1756274_1920

God fortsättning! Istället för sedvanliga nyårslöften om att få ordning på träningen, dra ner på chipsen och sluta skrämma barn tänkte jag rivsparka 2018 med något nygammalt: Blogga! En del av er som trillar in här har säkert följt mitt raljerande som skribent på spelsajten Gamereactor och vet (på ett ungefär) vad jag är för typ. För er som är helt gröna kan jag sammanfatta mig såhär:

30 år. Född och uppvuxen i Skellefteå. Bott i Piteå, Göteborg och numera Linköping. Hejar på SAIK, men bara när det går bra. Älskar vintern, när det är riktigt snöigt, kallt och jävligt. I Linköping är det tyvärr oftast bara sistnämnda.

Dricker mycket kaffe. Odlar skägg och klär mig i flanell. Älskar alla former av berättarmedium, om det så är spel, film eller böcker. Julmustkonnässör (leve Zeunerts!) och Trisslott-vinnare på en totalsumma av hundra kronor. Har precis lanserat min första e-bok på Amazon: En ganska äcklig bröllopskomedi som du bör läsa innan du dör.

Slutmålet är en enslig stuga i norr, vid en sjö. Det behöver inte vara en stor sjö, bara den är tillräckligt bred och djup för att kvalificera sig som “sjö” och inte “djup pöl”. Där ska jag skriva en roman som definierar vår generation. Exakt vad det innebär vet jag först när jag skriver den.

Givetvis kommer jag att vara försupen och frånskild då. Hjärtat ska vara en svart klump i bröstet som är så håligt att det tjuter om det när vinden ligger på. Sambon är inte helsåld på scenariot.

Välkommen!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s