Träningsdagbok #1

gym_carlingford_1

Nyårsträningen har rullat in på sin tredje vecka. Jag är fortfarande långt ifrån mina hunkiga glansdagar som 24-åring men med lite tålamod, svett, mâchesallad och kvarg ska det nog gå vägen (ibland önskar jag dock att styrketräning var som i Grand Theft Auto: San Andreas där huvudpersonen Carl kunde gå från en vandrande pinne med spagettiarmar till en mänsklig belgian blue på fem minuter).

Idag slutade jag för övrigt se mig själv som den värsta nyårstränaren på gymmet, ty idag såg jag en filur sitta och halvsova i en axelmaskin. Killen satt lätt nedhasad i stolen med ena benet uppslängt över det andra och lyfte minimumvikt med en gravt uttråkad min. Mellan seten kliade han sig lite förstrött över magen och gäspade. Det är såklart omöjligt att veta vad han tänkte på, men jag gissar att tanken började med “När jag är klar ska jag…”

Avrundar kvällen med numera klassiska träningsmålet bestående av 250 gram naturell kvarg, en hutt vispgrädde, en rejäl näve valnötter, hallon och lite honung. Testa om du inte gjort det – mycket gainz i det mellanmålet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s