Därför ska du äga en Raspberry Pi

getting-started-with-raspberry-pi

Jag recenserade senaste Raspberry Pi 3 Model B+ tidigare i veckan och tänkte komplettera med några fler (och mer okonventionella) anledningar varför du – om du inte redan äger en – ska springa till närmsta återförsäljare och införskaffa ett (eller flera) exemplar.

1.) Den är superliten. Som ett ICA-kort. Fast istället för att fylla den med bonuspoäng kan du proppa den med, säg, svensk mjukporr från 60-talet.

2.) Köper du två Raspberry Pi:s kan du bygga en övervakningskamera av den andra. På så sätt kan du bevaka din första Raspberry Pi från jobbet, så ingen obehörig kommer och snor all din surt förvärvade svenska mjukporr från 60-talet därhemma.

3.) Köper du tre Raspberry Pi:s kan du använda den tredje till att bygga en enkel NAS. Då kan du överföra din surt förvärvade, noga utvalda svenska mjukporr från 60-talet från din första Raspberry Pi direkt till din tredje Raspberry Pi om du märker att någon försöker stjäla den.

4.) Köper du fyra Raspberry Pi:s kan du använda den fjärde till att driva en vaktrobot, som får ställa upp och fysiskt försvara din surt förvärvade, noga utvalda, HD-restaurerade svenska mjukporr från 60-talet om det inte funkar att göra backup på den till din NAS.

5.) Med fem Raspberry Pi:s kan du använda den femte till att driva en andra vaktrobot, vars jobb är att säkerställa att den första vaktroboten inte är den som medvetet saboterar den tredje Raspberry Pi:n, stänger av den andra Raspberry Pi:n och själv försöker stjäla all den surt förvärvade, noga utvalda, HD-restaurerade, ISO-certifierade, närodlade svenska mjukporren från 60-talet från den första Raspberry Pi:n.

6.) Det går också att spela Super Mario World på den.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s